1890年-2020年

Kess InHouse Julia Grifol Black Mandala White Black Shower Curtain 69 by 70

Kess InHouse Julia Grifol Black Mandala White Black Shower Curtain, 69 by 70': Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Julia Grifol Black Mandala White Black Shower Curtain, 69 by 70": Shower Curtains - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Made from lightweight water-resistant polyester 。 Completely machine washable 。 You're sure to impress your guests with your New bathroom gallery 。 Over 4000 pieces of art. Artwork available on variety of products: shower curtain, throw pillow, dog beds, pillowcases, duvet cover 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every Kess InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Finally waterproof artwork for the bathroom, otherwise known as our shower curtain. This curtain is so artistic and inventive, you'd better get used to stopping and staring! We're so lucky to have so many wonderful artists that you'll probably want to order more than one and switch them every season. With this splash of art, you're sure to impress your guests with your bathroom gallery in addition to your lovable shower singing. At KESS InHouse, we see home decor as a chance to add art to the home and to bring together a collaborative community of artists. Whether it's on the couch, in the kitchen or hanging from a wall, we believe that art enriches our lives and we want to support the artists who make it possible. For this reason, a percentage of every sale goes back to the artist who created the design. curates every piece of artwork specifically keeping in mind the product line. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. believes artists should be rewarded for their creativity, imagination, and ability to transform a blank surface into something remarkable. We would like to invite you to join us in our fight against blank walls and creatively lacking homes. 。 。 。