1890年-2020年

69 x 70 Shower Curtain Kess InHouse Colin Pierce Soul Search Purple Orange Photography

Kess InHouse Colin Pierce Soul Search Purple Orange Photography, 69' x 70' Shower Curtain: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Colin Pierce Soul Search Purple Orange Photography, 69" x 70" Shower Curtain: Shower Curtains - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA and Imported 。 Water resistant, tightly woven polyester 。 Machine was, gentle cycle, line dry or tumble dry; low to no heat 。 Printed in the USA 。 Finally waterproof artwork for the bathroom, otherwise known as our shower curtain. This curtain is so artistic and inventive, you'd better get used to stopping and staring! We're so lucky to have so many wonderful artists that you'll probably want to order more than one and switch them every season. With this splash of art, you're sure to impress your guests with your bathroom gallery in addition to your lovable shower singing. 。 。 。