1890年-2020年

Sweet Home Collection Easy On 70 x 75 Shower Curtain Durable Water Repellent Resistant Fabric with Built in Flat Top Hooks Ivory

Sweet Home Collection Easy On 70' x 75' Shower Curtain Durable Water Repellent Resistant Fabric with Built in Flat Top Hooks Ivory: Home & Kitchen. Buy Sweet Home Collection Easy On 70" x 75" Shower Curtain Durable Water Repellent Resistant Fabric with Built in Flat Top Hooks Ivory: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Shower curtain measures 70X 75 。 Simple installation with built in hooks in shower curtain 。 Made of 100Percent water repellent fabric 。 Heavy weight material keeps shower curtain from ripping easily 。 Care instructions: machine wash 。 Update your bathroom quickly and easily with this Waffle Weave Ivory shower curtain. This shower curtain is made with 00% polyester so it's easy to clean and durable. The 'EZ On' header makes this shower curtain a snap to hang. 。 。 。