1890年-2020年

Bathroom Shower Curtain or Liner Fabric 71 by 71 inches Hotel Quality Waterproof Spa with White Plastic Hooks Beige Color

Bathroom Shower Curtain or Liner Fabric 71 by 71 inches Hotel Quality Waterproof Spa with White Plastic Hooks, Beige Color: Home & Kitchen. Buy Bathroom Shower Curtain or Liner Fabric 71 by 71 inches Hotel Quality Waterproof Spa with White Plastic Hooks, Beige Color: Shower Curtains, Hooks & Liners - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Polyester 。 Shower Curtain 。 1. ❤Enjoy your slow shower time, High Quality Shower Curtain Makes Your Bathroom Life Better. 。 2. ❤Made of 100% polyester fabric, use with or without curtain liner, machine washable and long service life. 。 3. ❤Well-designed weighted hem to keep it hanging, anti-wrinkle, luxury and elegant, applicable to hotel and home decor. 。 4. ❤PREMIUM QUALITY: The tight weave of the fabric, and superior quality of the polyester yarns provide this curtain with a firm, smooth texture, which promotes water bead formation and is made to withstand damp, moisture rich bathroom environments; Drapes beautifully for a clean fresh look in your bathroom and has a soft hand feel. 。 5. ❤SATISFACTION GUARANTEE: Each curtain is backed by amazing 90-Day, no-questions-asked money-back guarantee as well as an outstanding, Purchase your very own Water Repellent Shower Curtain and benefit from a Risk-Free Purchase! 。 Shower Curtain 。 。 。