1890年-2020年

CASAFE Thoothbrush and Toothpaste Holder

CASAFE+ Thoothbrush and Toothpaste Holder: Home & Kitchen. Buy CASAFE+ Thoothbrush and Toothpaste Holder: Toothbrush Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1.Perfect for toothbrush and cup. Keep the bathroom countertops tidy. 。 2.18/10 Stainless Steel. Rust free, simple and elegant look. 。 3.No drilling. Powerful self adhesive. Most affordable 5 pounds. 。 4.New design for Children to use easily. 。 5.Minimalism. 。 Package Content 。 2 pieces + piece 。 Specification 。 Material: Stainless steel 。 Product dimension 。 Toothbrush holder : 7cm x cm x 3.5cm (2.8”x.6”x.”) 。 Toothpaste holder : 5cm x cm x .5cm (2”x.6”x.8”) 。 Weight: A total of 20g. 。 How to Use 。 . Before installation, please clean the wall of dust, water stains, keep the wall clean and dry. 。 2. Suitable for tiles, glass, any metal, wood, plastic surface etc. 。 3. Can be recycled. Heat with a hair dryer for 5 seconds, then you can take it down and stick to other surfaces. 。 。 。