1890年-2020年

DArtefax DHTH2-BRS Sea Horse Tissue Holder

D'Artefax DHTH2-BRS Sea Horse Tissue Holder - -. Tropical collection 。 Antique Brass finish 。 Modern tropical inspired designs 。 Accent your bath room with some of (No Suggestions) unique decorative hardware. This stylized sea horse tissue holder was inspired by the natural elements of the oceans sea life, with much attention given to design, detail and craftsmanship. From an early age artist-designer, dian weeks, has studied the realistic portrayal of her subject matter and has created many sculptural elements to adorn the home, office and Garden...from monumental statues to delicate jewelry and hardware. An intricate design and casting process is involved from start to finish. Each design is intricately hand carved in wax, then an industrial rubber mold is made, which pewter castings are made from. Once cast, they are then hand chased and the finish applied. Each item is offered in 5 different finishes to compliment any wood or painted surface: satin, Shiny, Brass, bronze or orb-oil Rub bronze. Quality cast in lead-free fine pewter. Each piece is handcrafted, manufactured and hand finished in the USA and comes with mounting screws). make your bathroom stand out by accenting with (No Suggestions) fine hardware. 。 。 。