1890年-2020年

Brown homeloo Woven Seagrass Straw Square Tissue Box Cover Holder

homeloo Woven Seagrass Straw Square Tissue Box Cover Holder (Brown): Home & Kitchen. Buy homeloo Woven Seagrass Straw Square Tissue Box Cover Holder (Brown): Tissue Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: Seagrass 。 Seagrass knitting work passes on from generation to generation more than hundreds of years. 。 Size: 14 x 14 x 14 cm 。 ** Homeloo ** 。 Perfect for bathroom, dining room, or side table. 。 Seagrass knitting work passes on from generation to generation more than hundreds of years. 。 。 。