White Essey Tissue Box Long

Essey Tissue Box Long, White: Home & Kitchen. Buy Essey Tissue Box Long, White: Tissue Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Kleenex cover. 。 Made of thermoplastic elastomer. 。 Produced in Finland. 。 With crumpled surfaces visually communicating the content inside Wipy ll is now launched as cover for the rectangular tissue boxes. A stylish accessory for any room and perfect for the bathroom or dressing table, Wipy is designed to fit most rectangular shaped tissue boxes from brands like Kleenex, Lotus etc. Just like its cousin Bin Bin, the New York Museum of Modern Art chose Wipy for its store. 。 。 。

White Essey Tissue Box Long