1890年-2020年

Kingston Brass CC2145 7-Inch Riser Mount Soap Basket for Clawfoot Tubs Oil Rubbed Bronze

Kingston Brass CC2145 7-Inch Riser Mount Soap Basket for Clawfoot Tubs, Oil Rubbed Bronze - Soap Dishes -. 7-Inch long 。 4-Inch wide 。 2-Inch tall 。 5/8-Inch diameter mounting ring 。 Matching accessories available 。 Product Description ' bathroom accessories are built for long-lasting durability and reliability. They are designed so you can easily coordinate matching pieces. Each piece is part of a Collection that includes everything you need to complete your bathroom decor. 。 From the Manufacturer ' bathroom accessories are built for long-lasting durability and reliability. They are designed so you can easily coordinate matching pieces. Each piece is part of a collection that includes everything you need to complete your bathroom decor. 。 。 。