1890年-2020年

White Shepherd Hardware Griipa 3853 Suction Soap Dish

Griipa 3853 Suction Soap Dish, White: Kitchen & Dining. Buy Griipa 3853 Suction Soap Dish, White: Soap Dishes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Uses friction system, 3x stronger than suction products 。 No screws, tools or adhesive necessary 。 So easy, use it, remove it and reuse it 。 Product Description Gripe Soap Dish is well suited for use in any shower or bathroom. 3X Stronger than Suction, apply to glass, mirror, tile, other similar shiny surfaces. 。 From the Manufacturer Soap Dish is well suited for use in any shower or bathroom. 3X Stronger than Suction, apply to glass, mirror, tile, other similar shiny surfaces. 。 。 。