1890年-2020年

Silver 21 by 34-Inch Castle Hill Chakkar Board Spray Latex Back Bath Rug

Castle Hill Chakkar Board Spray Latex Back Bath Rug, 21 by 34-Inch, Silver: Home & Kitchen. Buy Castle Hill Chakkar Board Spray Latex Back Bath Rug, 21 by 34-Inch, Silver: Bath Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 Super soft absorbent bath mat 。 Anti-Skid latex spray backing 。 Easy care machine washable 。 21X34 100% cotton 。 Add to bathroom decor with luxurious cotton bath mat. Generously oversized spa-like 00% super soft cotton bath rug features quality ultra plush texture, absorbency and fashion colors. The checker board design is a textured 6" square design. Plush, extreme softness and comfortable surface with anti-skid spray latex backing. The mat is machine washable & tumble dry. X34 silver. 。 。 。