1890年-2020年

Battilo Bathroom Mats Non Slip Bath Floor Mats Water Absorbent Bathroom Rugs Fast Dry Soft Comfortable Stylish Coral Fleece Surface,17 x 24 Green

Battilo Bathroom Mats Non Slip Bath Floor Mats Water Absorbent Bathroom Rugs Fast Dry Soft Comfortable Stylish Coral Fleece Surface,17'' x 24'' (Green): Home & Kitchen. Buy Battilo Bathroom Mats Non Slip Bath Floor Mats Water Absorbent Bathroom Rugs Fast Dry Soft Comfortable Stylish Coral Fleece Surface, 17'' x 24'' (Green): Bath Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. MULTIPURPOSE BATH RUG: 24''x 17'', ideal for home decor as bathroom mats, bedroom mats, kitchen rugs, doormat and more 。 SKIN-FRIENDLY AND FAST DRY: soft coral fleece surface, modern rhomboid design, quickly absorb water, fast dry your feet, keeps bathing area or doorway staying clean and tidy 。 PERMEABLE MEMORY FOAM CORE: fulfilled breathable memory foam, warm and soothing, perfectly fit the contour of feet, water flow easily to avoid water stuck in the mat 。 NON-SLIP BACKING: PVC knitted mesh backing with holes, drains the water out from the foam, steadily stays in place, prevents slips and falls on a wet surface 。 MADE TO LAST QUALITY: soft to touch, durable for years, easy to clean for everyday use, both hand wash and machine washable with cold water 。 Featuring a top layer of soft coral fleece, a permeable memory foam core and a non-slip backing, BATTILO's bath mat absorbs liquid rapidly, fits the contour of your feet and prevents slips and falls on a wet surface. This bath mat is soft to the touch and easy to clean for everyday use, ideal for home decors as bathroom mats, bedroom mats, kitchen rugs, doormat and more. 。 。 。