1890年-2020年

20 x 30 Carolines Treasures BB2567CMT Christmas Presents Between Friends Cocker Spaniel Red Kitchen or Bath Mat Multicolor

Caroline's Treasures BB2567CMT Christmas Presents Between Friends Cocker Spaniel Red Kitchen or Bath Mat, 20' x 30', Multicolor: Kitchen & Dining. Caroline's Treasures BB2567CMT Christmas Presents Between Friends Cocker Spaniel Red Kitchen or Bath Mat, 20" x 30", Multicolor: Kitchen & Dining. Anti-Fatigue kitchen Comfort Mat measures approximately 20 inches by 30 inches. 。 Permanently dyed and fade resistant 。 Wash with a garden hose or power washer 。 Clean with a cleaner that does not produce suds 。 Made in the United States 。 Cushion kitchen Mat or Bath Mat 20x30 - Anti-Fatigue kitchen Comfort Mat measures approximately 20 inches by 30 inches. Permanently dyed and fade resistant. Great for the kitchen, Bath, outside the hot tub or just in the door from the swimming pool. Use a garden hose or power washer to chase the dirt off of the Mat. Do not scrub with a brush. Use the Vacuum on floor setting. Made in the USA. Clean stain with a cleaner that does not produce suds. 。 。 。