1890年-2020年

Phone Charging Cable,Durable Fast Charging Cable Phone Cord High Speed Connector Data Sync Transfer Cord Compatible with Phone Xs/Xr/8/8Plus/7/7Plus/6/6Plus and More 4-Pack

Phone Charging Cable,Durable Fast Charging Cable Phone Cord High Speed Connector Data Sync Transfer Cord Compatible with Phone Xs/Xr/8/8Plus/7/7Plus/6/6Plus and More[4-Pack]. Buy Phone Charging Cable, Durable Fast Charging Cable Phone Cord High Speed Connector Data Sync Transfer Cord Compatible with Phone Xs/Xr/8/8Plus/7/7Plus/6/6Plus and More[4-Pack]: Wall Chargers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Instant Response:No error message. A true high-speed mobile phone charging cable with a stable and efficient current output that plugs into laptops and car charging adapters. 。 Charge & Sync:Ensure a maximum charging speed up to 2.4 amp. Great performance ensures your devices syncs and charge simultaneously with up to 480 Mb/s transferring speed. 。 Perfect Design:Perfect Lengths -1m, easy to plug in, Compact USB connector head fits most phone cases and accessories, you don't have to take the case off when charging, make you life more convenient. 。 Compatibility:Compatible with Phone XS Max/XS/XR/X 10/ 8 Plus / 8 / 7 Plus / 7 / 6s Plus / 6s / 6 Plus / 6 / 5s / 5c / 5 and More 。 Considerable Service: We are 100% supportive of our products and customer satisfaction is our number one priority. If you have any questions or need to exchange, you can contact our customer service 24 hours! We are happy to solve the problem for you. 。

Phone Charging Cable,Durable Fast Charging Cable Phone Cord High Speed Connector Data Sync Transfer Cord Compatible with Phone Xs//Xr//8//8Plus//7//7Plus//6//6Plus and More 4-Pack