1890年-2020年

Swim Meet Reminder Planner sticker sports tournament Bullet Hobonichi Moleskine Journal Planners Organisers Calendars Life Happy Planner Cute Kawaii Chore Stickers Clear kawaii cute Diary Icon: Handmade. Buy Swim Meet Reminder Planner sticker sports tournament Bullet Hobonichi Moleskine Journal Planners Organisers Calendars Life Happy Planner Cute Kawaii Chore Stickers Clear kawaii cute Diary Icon: Stickers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Keep track of swim meet days with these mini planner stickers.. Each sticker is approximately 0.45" and comes with 56 stickers per sheet. Sheet size is 3.3" x 4", making it perfect to slip into your wallet or pocket within your planner. Printed with quality ink onto quality matte removable sticker paper. As these are handmade, there may be slight variations in color and cutting. +++Shipping+++ 。-free economy (US only) - does not include tracking. 。-standard shipping - includes tracking, flat rate no matter how many stickers you order. 。- expedited shipping - includes tracking, flat rate no matter how many you order. 。 。 。