1890年-2020年

Custom DIY The Best Is Yet To Come Wedding Vinyl Decal Sticker: Handmade. Buy Custom DIY The Best Is Yet To Come Wedding Vinyl Decal Sticker: Stickers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. "The Best Is Yet To Come" Custom Die Cut Vinyl Decal Sticker Includes one decal in the design above.。**SIGN IS NOT INCLUDED** 。 Personalized with your names and wedding date. Countless sizes to fit your needs. Additional sizes available upon request. 11 decal colors to choose from. Easy to apply and removable. Decals over 24" wide will be shipped in two pieces. 。 GET THE RIGHT SIZE- When you choose your size, you’re choosing the total width and height of the decals. For the decals to fit correctly, the size selected should be at least 1-2" smaller than where they'll be placed.。 WHAT YOU WILL GET- A die cut decal in the design shown above. Includes the message, "The Best Is Yet to Come". Simply apply to a hard/smooth surface of your choice once received.。 LET’S ORDER IT- Please leave the following information: Names (In the order you'd like them to appear) and Date (Written how you'd like it to appear.) 。Thank you for supporting handmade and for visiting our corner of the internet. Please message us with any questions you may have. In the meantime, please check out our reviews and see what our customers are saying! - Angelina © 2017 DESIGN ALL RIGHTS RESERVED。 。 。 。