1890年-2020年

Follow Me To The Roller Derby Decal Retro Vintage Decal Sticker Souvenir Skateboard Laptop: Handmade. Buy Follow Me To The Roller Derby Decal Retro Vintage Decal Sticker Souvenir Skateboard Laptop: Stickers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is a modern reproduction of an old 1960's souvenir decal. It's approx. 4 x 5", and it's die cut to the shape of the artwork. It'll stick anywhere. It's made from waterproof adhesive vinyl. I gladly combine shipping on all of my decals, so buy all you want and take advantage of the discount. Thanks for looking. 。 。 。