1890年-2020年

backdrop wedding 1000 Origami paper cranes 1.5 Ivory Handmade folded Origami paper Crane Christmas for Wedding Gift Decoration

1000 Origami paper cranes 1.5' Ivory Handmade folded Origami paper Crane Christmas for Wedding Gift, Decoration, backdrop wedding: Handmade. Buy 1000 Origami paper cranes 1.5" Ivory Handmade folded Origami paper Crane Christmas for Wedding Gift, Decoration, backdrop wedding: Paper - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Origami paper cranes 1.5" Handmade folded for Decoration for any occasions such as wedding, anniversaries, birthday, graduation, any kinds of parties, attachment of your art works. etc.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ►► { D E T I A L S} - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ★ 1000 Origami paper cranes (1000 pcs/ea) ★ COLOR : Ivory ★ SIZE : Spread the wings Size: Approx. 1.5”x1.5” ( 3.81 cm x 3.81 cm ) Origami papers 。 。 。