1890年-2020年

Dog Congratulations Card Dog Lover Card New Job Card Dog Lover Gift New Dog Card Graduation Card Retirement Card

Dog Congratulations Card, Graduation Card, Retirement Card, New Job Card, New Dog Card, Dog Lover Card, Dog Lover Gift: Handmade. Buy Dog Congratulations Card, Graduation Card, Retirement Card, New Job Card, New Dog Card, Dog Lover Card, Dog Lover Gift: Notecards & Greeting Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Send good wishes with this cute dog congratulations card! It's perfect as a retirement, graduation, new job, new dog or new house card. Front: card is on dark gray cardstock. Three little dogs have been stamped, colored, punched out and adhered with foam tape. Inside: card is white and blank. Back: is blank and gray. Card measures 4.25 X 5.5 inches, and it comes with a white envelope. 。 。 。