1890年-2020年

Handmade Gregory Thank You Card: Handmade. Buy Handmade Gregory Thank You Card: Notecards & Greeting Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. I loved bringing Gregory, our beloved family cat, back to life and producing this new line of cards (see the birthday and notecard versions also), perfect for thanking any feline lovers! Product Features: Black print on high quality pale cream folded card 5" high x 3.5" wide. Blank inside for your own message. Comes with a pretty blue envelope. Individually wrapped in cellophane for protection. 。 。 。