1890年-2020年

Murray Christmas greeting card: Handmade. Buy Murray Christmas greeting card: Notecards & Greeting Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. We wish you a Murray Christmas. Yep that's all. Outside reads: Have yourself a Murray little Christmas. Inside: Yep. Murray Christmas. All cards are 5 x 7" and ship in a protective cellophane sleeve. Envelope colors are assorted. If you would like a specific color let me know. I try to choose the best color that compliments the card. All proceeds go to paying my rent. 。 。 。