1890年-2020年

Cats are Awesome Greeting Card: Handmade. Buy Cats are Awesome Greeting Card: Notecards & Greeting Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Whatever... I'm allergic to these arrogant fuckers. They make me sneeze, but everyone else seems to like them. Go Dogs! Inside: Cats are awesome and so are you. All cards are 5x7ish and that's a cute verse. Envelope colors are assorted. If you would like a specific color let me know. I try to choose the best color that compliments the card. Proceeds go to paying my rent and feeding my wookie. 。 。 。