1890年-2020年

Lavender embossed with flowers and butterflies 5” x 3 ¾” Card & matching envelope for any occasion Set of 6 EA.

Lavender embossed with flowers and butterflies 5” x 3 ¾” Card & matching envelope for any occasion. Set of 6 EA.: Handmade. Buy Lavender embossed with flowers and butterflies 5” x 3 ¾” Card & matching envelope for any occasion. Set of 6 EA.: Notecards & Greeting Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Set of 6 EA. 5" x 3 ¾ " Card & matching envelope. Lavender card has been embossed with a flower and butterfly and embellished with crystal glitter. Envelopes have an insert that matches the card. Cards are made by hand. 。 。 。

Lavender embossed with flowers and butterflies 5/” x 3 /¾/” Card /& matching envelope for any occasion Set of 6 EA.