1890年-2020年

Discbound Laminated Penguin Celebrating Planner Dashboard

Penguin Celebrating Planner Dashboard - Laminated, Discbound: Handmade. These cute penguins are getting ready to celebrate! Dashboard - perfect spot to hold sticky notes or divide your planner. Printed in full color on premium presentation paper for vibrant colors. Laminated with 7 mil laminate. Half-letter dashboard - 5 5/6 x 8.75 Letter Dashboard - 8.75 x 11.25 All pieces will be punched for discbound. Please ask if you are interested in a different punch. Add-on coordinating planner pages. Monthly -https://etsy.me/2G1Ri2F **Does not include discs or pages Artwork by Watercolor Nomads Copyrighted by and are not endorsed or certified by Me and My Big Ideas, The Happy Planner, Circa, Levenger, Staples, Tul, etc.) 。 。 。