1890年-2020年

fits six-ring binders Pocket size Things to Remember Planner insert 15 Double-Sided sheets

Pocket size Things to Remember Planner insert, fits six-ring binders, 15 Double-Sided sheets: Handmade. Do you have an upcoming presentation or craft show that you must have a list of items you cannot forget to bring? Try our Things to Remember lined insert refills. We pledge these sheets will help with your planning and organizing. Our Things to Remember lined list includes two columns with a checkmark box to the right for checking off items when you actually remember to do them. See, told you these inserts worked.。• Size: Pocket – 3.2″ w by 4.7″ h | 81 mm by 120 mm。 • Quantity: 15 Double-Sided sheets。 • Inserts are punched for a six-ring binder.。This listing is for the finished printed planner insert only. Please read and understand each product’s descriptions, sizes, and formats carefully before ordering.。 。 。 。