1890年-2020年

Personalized Name Wedding Cake Topper Custom Wedding Cake Topper Customized First Names Cake Topper Rose Gold Wedding Decoration: Handmade. Buy Personalized Name Wedding Cake Topper Custom Wedding Cake Topper Customized First Names Cake Topper Rose Gold Wedding Decoration: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Personalized Name Wedding Cake Topper Custom Wedding Cake Topper Customized First Names Cake Topper Rose Gold Wedding Decoration 。 This cute Name Wedding Cake Topper measures width is approximately 6.5" and 6.5" inches and is made with high quality plywood in a color of your choice. 。 The lovely Custom Wedding Cake Topper two sided Sparkle. 。 This elegant glitter First Names Cake toper and ready to sparkle on top of a cake. You can choose from DIFFERENT COLOURS this Cake Topper - Gold Glitter or Metallic, Silver Glitter or Metallic, Rose Gold Glitter or Metallic。 Your order will be mailed within 3 business days of receiving payment. Custom orders welcome! 。 How long does it take to deliver? Usually it takes 12-18 business days within Europe and 12-21 business days to USA and another non European countries. 。 。 。