1890年-2020年

Capodimonte Handmade Basket Rosebuds In Shining Porcelain With Gold Trim Made In Italy By Unionporcelain With Napoleon Registered Trademark: Handmade. Buy Capodimonte Handmade Basket Rosebuds In Shining Porcelain With Gold Trim Made In Italy By Unionporcelain With Napoleon Registered Trademark: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Very unique handmade piece created in our factory in Italy, following our family's 40 years experience in Capodimonte creations. Very safe packing and nice gift box with Napoleon trademark, shipped directely from Italy and made by 。 。 。