1890年-2020年

sweet sixteen quinceanera set kneeling tiara pillow red and champagne color satin: Handmade. Buy sweet sixteen quinceanera set kneeling tiara pillow red and champagne color satin: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. custom made pillow, champagne color satin with red net lace, ribbon, net and flower. Birthday gift, quinceanera, sweet 15, sweet sixteen pillow, shoe pillow , kneeling pillow. champagne and red. you can buy just one two or three. Set of 3 pillows, great as a gift too. Small pillow is about 8x8 inches and medium pillow is 10x 10 inches square, perfect for tiara or even big enough for shoe. The bigger pillow measures aprox 10 1/2 inches x 12 1/2 inches in size. 。 。 。