1890年-2020年

Lion Play With Me Pin The Ball Custom Name Birthday Party Game: Handmade. Buy Lion Play With Me Pin The Ball Custom Name Birthday Party Game: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Poster doubles as a room decoration when you are done playing Pin the Ball! 。 Birthday Poster is professionally printed on a rich glossy paper. It will make a quick and easy game to entertain the children at your Birthday Party! You will receive both the poster and the ball. You will need to cut out the ball so the children can play. You need to use your own tape, THESE ARE NOT STICKERS. I recommend using removable glue dots or putty for the tails that way when you are done playing the game you can hang the poster in your child’s room. 。 Poster Size: Poster size 24″ x 36″ Ball poster size 18" x 24"。 Paper: Glossy Coated Poster Paper 。 Shipping: The Birthday Game ships rolled in a sturdy mailing tube through USPS Priority Mail. If you need it faster, you can choose Express Mail at checkout. 。 。 。