1890年-2020年

RECTANGULAR NOTCHED CHALKBOARD WEDDING SIGN ANNIVERSARY GIFT by Heartland Country Decor WEDDING GIFT BRIDAL GIFT FARMHOUSE COUNTRY WEDDING DECOR JUST MARRIED

JUST MARRIED, FARMHOUSE COUNTRY WEDDING DECOR, RECTANGULAR NOTCHED CHALKBOARD WEDDING SIGN, WEDDING GIFT, ANNIVERSARY GIFT, BRIDAL GIFT, by Heartland Country Decor: Handmade. Buy JUST MARRIED, FARMHOUSE COUNTRY WEDDING DECOR, RECTANGULAR NOTCHED CHALKBOARD WEDDING SIGN, WEDDING GIFT, ANNIVERSARY GIFT, BRIDAL GIFT, by Heartland Country Decor: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This adorable rectangular notched faux chalkboard sign features the words "Just Married" in an elegant country font perfect addition for any wedding or reception. Available in your choice of six lettering colors including: White, pink, blue, purple, green and cream. RUSH processing and gift wrapping available. 。 。 。