1890年-2020年

Destination Wedding Wood Sign Just Mauid W50

Destination Wedding Wood Sign Just Maui'd W50: Handmade. Buy Destination Wedding Wood Sign Just Maui'd W50: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is a beautiful rustic destination wedding sign that would look great sitting in the back window of the newly weds get away car or hanging from the back of a romantic carriage as the newly weds ride off into the sunset. Just Maui'd Sign is handmade from reclaimed pallet wood, so there may be imperfections, and it has been handmade with love to last a lifetime! Please Note: All signs are hand painted on the wood for long lasting durability! 。 Details: 。 Just Maui'd Sign: 11" H x 22" L 。 Materials: Reclaimed Pallet Wood, Stain, Acrylic Paint, Polyurethane and D-ring on the back for your convenience.。 You can chose the background color (rustic, shabby chic, antique, etc.) and the font color at www.thepaintstudio.com/colors.I will need the name and the item number to purchase the right color of paint. Just shoot me a message and let me know when you place your order exactly how you want it.。 Please keep in mind that the photographed item is a representation of what you will receive. As with all handmade, no two are ever exactly alike. If you have any questions, please contact me. Thank you for visiting my shop! I would be honored to create this family keepsake for your home or your wedding. 。 。 。