1890年-2020年

Pregnancy Congratulations Banner Party Decoration: Handmade. Buy Pregnancy Congratulations Banner Party Decoration: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Decorate in style with this personalized custom banner! Very easy to hang with tape and display at your party. The banner is printed on a rich glossy coated paper with vibrant inks. 。 Banner Size: 48" x 24"。 How to Customize: Click on the Select Options at the top right and enter your details. 。 Shipping: The banner ships rolled. 。 。 。 。