1890年-2020年

Wedding Cake Topper We Do Decor We Do Cake Topper Bridal Shower Party Gold Wedding Decor Wedding Party Decor

Wedding Cake Topper - We Do Cake Topper - Gold Wedding Decor - Bridal Shower Party - Wedding Party Decor - We Do Decor: Handmade. Buy Wedding Cake Topper - We Do Cake Topper - Gold Wedding Decor - Bridal Shower Party - Wedding Party Decor - We Do Decor: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Our "we do" cake topper is the perfect addition to your wedding cake! It would look great with a variety of different party themes! ___________________________________________________________________ HANDMADE IN OHIO! All party decor is hand made by me at my studio in Ohio. The we do cake topper is made using glitter cardstock and a white lollipop stick. Please use the color chart above when selecting your color at checkout. You can also request a custom color by sending me a convo. ___________________________________________________________________ ORDERING INFORMATION To order the cake topper simply select your size and add the item to your cart. 4 inch wide - 4 inches tall 5 inch wide - 5 inches tall 6 inch wide - 6 inches tall ___________________________________________________________________ SHIPPING INFORMATION Don't forget, I LOVE taking custom orders. Please check out my shop to see my other designs. *Cake toppers must be removed from the cake before lighting candles.* 。 。 。