1890年-2020年

Boho Owls Birthday Banner Personalized Decoration: Handmade. Buy Boho Owls Birthday Banner Personalized Decoration: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Decorate in style with this personalized custom banner! Very easy to hang with tape (or use removable Velcro mounting strips for the larger size) and display at your party. The banner is printed on a rich glossy coated paper with vibrant inks. 。 Banner Size: Choose either 48" x 24" or 60" x 42" 。 How to Customize: Click on the Select Options at the top right and enter your details. 。 Shipping: The banner ships rolled in a sturdy mailing tube. 。 。 。