1890年-2020年

Rainbow Felted Eggs Set of 12 Small Wool Easter Eggs with optional Nest

Rainbow Felted Eggs, Set of 12 Small Wool Easter Eggs with optional Nest: Handmade. Buy Rainbow Felted Eggs, Set of 12 Small Wool Easter Eggs with optional Nest: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This a set of 12 needle felted wool easter eggs made by me in rainbow colors. The felted eggs measure approximately 1 1/8 inch long. The eggs are available with or without the nests as shown in the photos. The small nest (2nd & 3rd photos) measures approximately 4 inches wide by 2 inches tall. The large nest (last photo) measures approximately 6 inches wide by 2.5 inches tall. 。 。 。