1890年-2020年

Minty Happy Llama Birthday Personalized Party Table Placemat Decoration: Handmade. Buy Minty Happy Llama Birthday Personalized Party Table Placemat Decoration: Decorations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Set your table with these personalized party table placemats or tape to your walls as posters to decorate your venue.。 This party decoration is printed on paper. It will make the perfect addition to your party! 。 Size: 17" x 11"。Quantity: 12 Paper Placemats 。Material: 20 lb. Paper, Disposable 。Shipping: Ships Flat 。 。 。