1890年-2020年

Wanderlust Silver Pet ID Tag for cats and dogs: Handmade. tags are a great gift for your favorite four legged friend! They're sealed with resin, to protect from water or scratches and built to last. This item is customizable and your pet's name and your contact information can be added at no additional cost ▴ MATERIALS ▴ SILVER- Our silver tags are an alloy base, with sterling silver plating. These tags are shiny and have a jewelry-like appearance. Our silver tags are available in both round and square. ▴ PERSONALIZATION ▴ We can add up to 3 lines on the tag. This can be, but not limited to, the following: a name, number, address, medical condition, fun fact, microchip #, etc. 。 。 。