1890年-2020年

L with your Dogs Name Optional M XL Embroidered Personalized Dog Collar with Flower Hot Pink Multi Polka Dot Sizes XS S

Personalized Dog Collar with Flower, Embroidered (Optional) with your Dogs Name, Hot Pink Multi Polka Dot, Sizes XS, S, M, L, XL: Handmade. This cute personalized Dog collar is made out of a Gray and Pink polka dot 100% cotton fabric. The dog collar is embroidered with your dogs name in pink in all capital letters. Each dog collar is sewn on black polypro webbing for added strength and durability. A nickel plated d ring, a plastic side contoured release buckle that is designed to hug your dogs neck and a plastic triglide slide to adjust the size of the collar completes this dog collar. The matching flower is handmade and removable. The flower is attached to the collar with double sided Velcro for easy on and off. Please make sure to measure your dogs neck before you place your order, no returns or exchanges on personalized items. Collar sizes XS - neck approx. 7"-11" S - neck approx. 10"-15" M - neck approx. 12"-19" L - neck approx. 15"-24" XL - neck approx. 17"-29" *neck. accepts returns and exchanges, however you must contact me within 3 days of receiving your order. We only accept clean and unworn merchandise with all tags attached within 14 days of Purchase. After receiving the returned item a refund will be issued excluding the shipping cost. Shipping cost is the customers responsibility. Please note there are no returns and exchanges on personalized items and custom orders. Please make sure to measure your pet carefully according to the attached diagram, it is important to measure before placing an order. If you need help please contact me before placing an order. 。 。 。