1890年-2020年

Santa Ho Ho Ho Christmas Dog Collar 1/2 Wide

Santa Ho Ho Ho Christmas Dog Collar 1/2' Wide: Handmade. Santa Ho Ho Ho Christmas Dog Collar 1/2" Wide: Handmade. Most photos are collars set up as color examples, but not yet sewn. All collars are custom made by Pampered Pooch with 1/2" nylon, plastic side release snap and stainless steel leash/tag attachment. Grosgrain ribbon is sewn on nylon. Buckles and leash/tag attachment stitching is reinforced for extra strength. Collars are machine washable. Hang to dry. Once items are shipped, with tracking number, the seller has fulfilled their responsibility and is not responsible if the item is lost. Priority shipping can be purchased which includes $50.00 worth of insurance for your product. Flowers are removable. Chiffon is treated to not fray, but may still do so. If they start to fray, cut off the loose area and put a thin layer of glue or fray stop on them. Do not wash the flowers. Choose your size, style, and nylon color. Pick with a flower and/or ruffle. Message us your color choices if different than item photo. Message for more information. ******Collars are not returnable. If they are damaged or defective we will gladly repair or replace them.****** 。 。 。

Santa Ho Ho Ho Christmas Dog Collar 1//2 Wide