1890年-2020年

Red dog bandana slip over the collar: Handmade. Red dog bandana is with a dog in a car。 Features: -Double sided over the collar bandana. -Dog collar easily slides through top casing, no tying. It so easy to change the look of your dog’s bandana/scarf. 。 100% Cotton High quality fabric Machine Wash Gentle Cold, Non Chlorine Bleach, Tumble Dry Low, Warm Iron -Available in a variety of sizes below Measurements are approximate: 。 Measurements are approximate: XS - 5" across & 3" from top edge to the point 。 S - 7 1/2" across & 5 " from top edge to the point 。 M – 10 ¼ " across & 6" from top edge to the point 。 L - 11 1/2" across and 7" from top edge to the point 。 XL – 13 ½” across and 9” from top edge to the point 。 XXL - 15 ½” across and 11” from top edge to the point 。 Pattern / logo may be different than photo due to cutting fabric. 。 。 。