1890年-2020年

Large Dallas Cowboys Retro Dog Bandana

Dallas Cowboys Retro Dog Bandana (Large): Handmade. Large 100% cotton Dallas Cowboys Bandana. The bandana has a cowboy with a lasso on a dark blue fabric. These bandanas clip around the neck of your pet with the attached side release buckle. The buckle is securely double stitched and the length is 21 inches for pets that usually weigh 60-95 pounds plus. 。 。 。