1890年-2020年

Easter Eggs on Blue Bandana Large

Easter Eggs on Blue Bandana (Large): Handmade. Large 100% cotton bandana with multiple colored Easter eggs on a light blue fabric. These bandanas clip around the neck of your pet with the attached side release buckle. The buckle is securely double stitched and the length is 21 inches for pets that weigh 60-95 pounds plus. 。 。 。