Catnip Kicker Toy

Catnip Kicker Toy: Handmade. These fun catnip kicker toys will have your kitty rolling and bunny-kicking up a storm! Kickers have catnip throughout and come in a variety of cute patterns. These kickers are about 9" long so they are good for most cats. Made With -polyfil (made with recycled materials) -thread made from recycled bottles -organic catnip All cat toys are packaged with a little free floating catnip for extra fun! Contact me for bulk ordering/pricing! 。 。 。

Catnip Kicker Toy