1890年-2020年

Hipster gypsy Break Away Buckle Safety Release Handmade by Britches4Stitches Fabric cotton with bell Tie Dye Hippie Spring Purple Daisy Flower Cat Collar Flower Power Kitten

Flower Power Kitten - Flower Cat Collar - Tie Dye Hippie Spring Purple Daisy - Fabric cotton with bell - Break Away Buckle Safety Release - Hipster gypsy - Handmade by Britches4Stitches: Handmade. This is a cute Adjustable Flower Power Cat or Kitten Collar. Hippie Tie Dye Style Purple Daisy with Blue, Yellow, Orange, and Pink Flower pattern Fabric. There is a bell on the collar as well. It was handmade and sewn with 100% Cotton Fabric by me. Choose the size for your cat. This is a Quick Release collar XS-Kitten fits approx 5.5"- 8" neck sizes M-Cat (Average) fits approx. 7-11" neck sizes XL-Large cat fits approx 9"-13" neck sizes Don't see what you want? Check out our store for other Collars & Designs! Still don't see what you want? Contact us! We do custom orders! Hipster tie dye collar flower cat collar hippie cat collar hipster kitten collar daisy cat collar purple flower cat collar purple kitten collar gypsy 。 。 。