1890年-2020年

Cat shelf Cat hammock wall Cat wall furniture Cat house Cat cave Cat tree house Cat shelf wall Cat house condo Wooden cat furniture Cat bed: Handmade. ★PRICE is for one pet drop house 。 The body is made of high-quality and ecologically pure wood and and we also used paint and varnish that are hypoallergenic and absolutely safe for all living things, they will not do them any harm. This type of furniture accessories for pets is made of birch plywood and acrylic glass, it fits into any interior. This is a perfect cozy place, ideal for cats, where they can play and sleep. Your pet can chew, bite this product. You can also let your children play with this furniture and even try it on the tooth . And you can not worry about their health.。 This house allows your pet to have their own safe haven yet be free around their home. Very sleek looking and it has light weight for easy mobility.。 We are sure, your pet will love new house because its comfortable and feels warm☺。 ★Dimensions: 。 Length: 74 cm / 29,1 "。 Width: 52 cm / 20 "。 Height: 18 cm / 7 "。 Mounting: dowels 6-8mm / 0.2 "-0.3" (5 pcs.)。 。 ★Weight: 3 kg / 1,3 pounds。 。Price only for one pet drop house!   。 PREPARE ORDER The time required to prepare an order for shipment (delivery) is 4-7 business days. But usually we do our best to ship your order as soon as possible. PLEASE NOTE that we prepare and ship orders only on business days from Monday to Friday, NOT including weekends. So Saturday and Sunday do not count! REMEMBER: production and shipment are 2 different processes. Each process has its own term. SHIPPING AND DELIVERY。 Parcel delivery to the USA 8-14 working days, to Europe takes at least 10-14 working days (to Italy and Spain - a little more), 14-25 days to Latin America, the countries of the Caribbean and Asia. To Canada, Australia, New Zealand - 14-25 business days. Tracking number will be provided.。 。 。 。