1890年-2020年

GRANDMA/GRANDPA TO BE~ Hand Stamped NEW Flatware Fork~ or whatever term you choose

GRANDMA/GRANDPA (or whatever term you choose) TO BE~ Hand Stamped NEW Flatware Fork~. This fork is hand stamped by me with the phrase: Grandma / Grandpa (or whatever term you choose) to Be (w/ hearts). Fork is delivered in a white Gift Bag perfect for giving. The flatware I use is new stainless steel. Flatware pattern varies based upon availability. The ink used is food safe but not permanent. The engraving will remain forever because it is stamped into the spoon. If you hand wash the fork, rather than place it in a dishwasher, the black ink will last a long time. Each letter/number is stamped by hand, one at a time by me. The letters/numbers may not be perfectly straight or perfectly lined up because I am not using a machine to stamp with. I do my best to achieve a perfect result. Font size is 3mm (approx. 1/8") If you are interested in LARGER QUANTITIES for a wedding, shower, party, etc please contact me . What a wonderful, economical, one-of-a-kind gift. For an EXTRA SPECIAL GIFT-personalize this fork add a date for an additional $2.00 。 。 。

GRANDMA//GRANDPA TO BE~ Hand Stamped NEW Flatware Fork~ or whatever term you choose