1890年-2020年

READY TO SHIP 4 Cup Batter Bowl In Pastel Mint

Buy Batter Bowl In Pastel Mint - 4 Cup - READY TO SHIP: Serving Bowls - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. *READY TO SHIP* Enjoy whipping up any mixture with this 4 cup batter bowl. Hand thrown with stoneware clay and glazed in our unique Pastel Mint. Finished off with a sturdy handle. Batter Bowl Approximately Measures: 4" Tall X 7 1/2" At Widest Point. Holds approximately 4 Cups. Durable American Stoneware. Food and Dishwasher Safe. Wheel Thrown in California 。 。 。