1890年-2020年

Motorcycle Biker Quilted Christmas Stocking. READY TO SHIP SAME DAY。Handmade in New Hampshire with LoveQuilted Front with 100% cotton batting with a Coordinating Cuff 。Back of Stocking is a solid Canvas Duck Mid to Heavy Weight Material 。Generous size stocking is approximately 9 1/2" wide at the top by 19" Long to toe 。Made from 100% Cotton fabrics 。These stockings are built to last and strong, so fill with ease and worry free!。 Care instructions: Machine wash with like colors. Tumble dry, Iron if needed 。Print placement may vary due to the fabric print。 。 。 。