1890年-2020年

Veronese Design Beagle Dog Sculpture: Prezzies Online. Buy Veronese Design Beagle Dog Sculpture: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Beagle dog figurine 。 Perfect gift for those that love dogs 。 Made of Polystone 。 Dimensions: 3.75" H x 4.125" L 。 Beagle Dog Sculpture. This sculpture is a finely crafted, highly detailed work of art from the Veronese collection. You will be very pleased with the quality of this amazing dog sculpture. This sculpture is cast in Polystone which is composed of polyurethane, resin, and mixed with powdered stone additives that give it added weight and a porcelain or "stone-like" feel. Polystone is very durable and delivers a cleaner, more substantial representation of an original sculpture than other common materials. Unicorn Studio uses polystone because it has an incredible ability to capture the most minute detail, making it unsurpassed in collectible manufacturing materials. 。 。 。