1890年-2020年

Black Durable JINGZ Metal Flash Bracket for DSLR Camera

JINGZ Metal Flash Bracket for DSLR Camera (Black) Durable: Electronics. Buy JINGZ Metal Flash Bracket for DSLR Camera (Black) Durable: Camera Brackets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is a brand new mini flash bracket arm fit all brand DSLR camera, you can fix this bracket on the camera bottom ; and it can pivoting flash arm that keeps the flash over the lens in both horizontal and vertical positions. 。 It has a 1/4" tripod socket available on this flash bracket (adjusting screw), thus the camera can be fixed on tripod even the bracket has been attached onto camera 。 This bracket arm dimension: 160 x 25mm 。 Works with all digital and DSLR / SLR cameras 。 Note: that flash hot shoe not fit SONY camera 。 1) This is a brand new mini flash bracket arm fit all brand DSLR camera, you can fix this bracket on the camera bottom ; and it can pivoting flash arm that keeps the flash over the lens in both horizontal and vertical positions.。2) It has a 1/4" tripod socket available on this flash bracket (adjusting screw), thus the camera can be fixed on tripod even the bracket has been attached onto camera。3) This bracket arm dimension: 160 x 25mm。4) Works with all digital and DSLR / SLR cameras。5) Note: that flash hot shoe not fit SONY camera。 。 。 。